Handgemaakt linnen jurkjes

We hebben mooie handgemaakt linnen jurkjes in de webshop. Daarnaast natuurlijk ook rokjes, blouses en overalls van linnen. Het meest belangrijk daarbij is dat de kleding van een goede kwaliteit linnen is.

Dit fijne materiaal heeft de eigenschap dat het koel zit in de zomer. Warm in de winter. En het is anti allergisch. Een natuurlijk materiaal met een mooie uitstraling. Behalve dat het een mooi materiaal is, staat het chique. In combinatie met het model kan het juist ook heel sportief staan. Het is prima te wassen op 30 graden. Het kan warm gestreken worden aan de binnenkant. De kreukjes geven een natuurlijke uitstraling. We hebben handgemaakte linnen jurkjes in verschillende kleuren en in verschillende modellen. Dat geldt ook voor de blouses, rokjes en overalls.

Voorbeelden:

You can follow me here on facebook: https://www.facebook.com/LC-Kids-468240073710777/?ref=br_rs

Or follow me on instagram: https://www.instagram.com/l_and_c_kids/

Photography: Amsterdam Photographer Libia Arteaga Photography libiaphotography.com

Author: Riny Bugter

Leave a Comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *