Handgemaakte linnen kleurrijke mombags

Samen met manlief en kids naar buiten en oh ja: vergeet niet nog even luiers, billendoekjes en een babyflesje mee te nemen. Waar laat je het allemaal? Dan maar alles vlug in je eigen veel te kleine handtasje proppen waardoor je make-up niet mee kan. Dat kan handiger: een extra grotere tas is voor mama’s de uitkomst. Zeker als zo’n mombag er ook nog eens fashionable uitziet!

Credit: Amsterdam Photographer Libia Arteaga Photography libiaphotography.com

Handgemaakt
De handgemaakte mombags van L and C-kids zijn super hip en extra groot met brede hengsels die je heel gemakkelijk over de duwstang van je kinderwagen of buggy kunt hangen. De mombags van L and C-kids zijn gemaakt in verschillende kleuren, motieven en stoffen. Van opvallende katoenen panterprint tot linnen in aardetinten. Of houd je toch meer van softe tonen in ribfluweel?

Credit Model here

Met liefde
De mombags van L and C onderscheiden zich van andere aanbieders door van binnen gevoerd te zijn met vaak een frisse tegengestelde kleur van katoen. Door de extra voering zijn de tassen extra sterk en netjes afgewerkt. Je ziet aan alles dat de mombag met liefde is gemaakt!

Instagram here

The Shop here

Author: Riny Bugter

Leave a Comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *