Prijzen&Betaalmethoden

Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW. Betalingen zijn altijd in Euro’s. Alle prijzen zijn exclusief importheffingen, die mogelijk door klanten buiten de EU betaald moeten worden. 

Er zijn drie veilige manieren om te betalen: IDEAL, PAYPAL of Creditcard. We garanderen het hoogste niveau van beveiliging op betalingen door het gebruik van het betaal-platform Stripe Payments Europe. 

Als de betaling is afgerond wordt een bestelling, indien voorradig, direct verzonden. Indien een artikel niet op voorraad is dan streven we naar verzending binnen een week. of we nemen via mail contact met jou op

Betalen met IDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank in Nederland door middel van internetbankieren. Je selecteert eenvoudig iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces. Je kunt dan direct je betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.

Betalen met Paypal. PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om met PayPal te betalen. Selecteer eenvoudig PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces en voer je persoonlijke PayPal-gegevens in.

Betalen met Creditcard. Je kunt ook betalen met Visa en Mastercard. Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces. Via onze beveiligde betaalomgeving kun je je creditcardgegevens in voeren. Vervolgens reken je direct af met je creditcard.